2°C | Amsterdam

Hollands Kroon schuift vluchtelingenvraagstuk voor zich uit

Hollands Kroon – De gemeenteraad praat tijdens de raadsvergadering van 25 februari nog niet over het vluchtelingenvraagstuk. Reden is dat burgemeester en wethouders tijd nodig hebben om met een nieuw voorstel te komen, aangezien dit vraagstuk om een zorgvuldige voorbereiding vraagt. Ook moet nog met het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) worden gesproken over de mogelijkheden voor kleinschalige opvang.
 
In de raadsvergadering van 28 januari pleitte een groot deel van de raad voor kleinschaligere opvang. Ook de meeste insprekers spraken zich uit voor zo’n oplossing. Het college beloofde die mogelijkheden te onderzoeken en met een aangepast voorstel te komen. Het vluchtelingenvraagstuk wordt nu vermoedelijk in maart of april behandeld.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.