2°C | Amsterdam

Hollands Kroon sluit deal met Axxicom over overname deel TSN clienten en personeel

Hollands Kroon – Axxicom neemt de hulp bij huishouden in Hollands Kroon met ingang van 25 april over van de failliet verklaarde zorgaanbieder TSN. Dat heeft de gemeente vandaag laten weten.
Axxicom is onderdeel van Incluzio, het zorgbedrijf waar Hollands Kroon vanaf 1 januari 2017 mee wil gaan samenwerken. Het bedrijf neemt de cliënten van TSN in Hollands Kroon over en heeft aangegeven dat het ook zoveel mogelijk medewerkers van de failliete zorgaanbieder over wil nemen. Aanvankelijk zou Buurtzorg dit doen, maar dit zorgbedrijf trok zijn bod vorige week onverwachts terug.
Lees ook: Geen thuiszorg na opstappen Buurtzorg
Verantwoordelijk wethouder Mary van Gent is opgelucht: “Ik ben blij dat we zo snel hebben kunnen schakelen met Axxicom en dat alle zorg voor de cliënten gegarandeerd is.” De TSN-medewerkers zijn inmiddels ingelicht door de curator. De mensen die door de selectie van Axxicom komen, worden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst, die deze week nog moet plaatsvinden.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.