2°C | Amsterdam

Hollands Kroon stapt over op gescheiden inleveren grofvuil

Hollands Kroon – Het voorjaar is aangebroken en dat is vaak het moment waarop huizen en tuinen weer worden opgeruimd. Grof afval kunt u samen met uw tuinafval brengen naar het afvalbrengstation (ABS) bij u in de buurt.
Wanneer u uw grof afval gescheiden inlevert, kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt. Is uw grof afval herbruikbaar? Denk dan eens aan een kringloopwinkel. Zo krijgt uw afval een nieuwe bestemming.

Adres en openingstijden ABS

Inwoners van Hollands Kroon kunnen gebruik maken van ABS Middenmeer (asbestdepot) aan de Koggenrandweg 1 Middenmeer. Deze is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.15 uur en op zaterdag van 8.00 tot 14.30 uur.

Belang van afval scheiden

Meer dan 70% van het afval dat het ABS inzamelt, wordt hergebruikt en vormt de basis voor nieuwe producten. Uw kapotte tuinset wordt een nieuw raamkozijn. Van drie kruiwagens grof tuinafval kunnen zes zakken compost worden gemaakt. Twee hardplastic speelgoedauto’s worden zes boodschappenmanden. En van uw kapotte winterjas kunnen dekens, garen of geluidsisolatie worden gemaakt. Meer informatie over het afvalbrengstation en het scheiden van afval vindt u op www.indegoeiebak.nl.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.