Hollands Kroon start ‘hulp bij het huishouden’

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Zoals bekend is de Hulp bij het huishouden 1 (HH1)  weer onderdeel geworden van de dienstverlening onder de Wmo. De gemeente Hollands Kroon heeft direct de stappen genomen die nodig waren om deze hulp weer op te starten.
Axxicom en Zorgkompas zijn voor de gemeente Hollands Kroon de twee grote zorgaanbieders die deze hulp gaan verlenen. Daarnaast start het Zorgbedrijf de hulp voor een klein aantal cliënten ook weer op.
Lees ook: Thuiszorgmedewerkster winnen rechtzaak
Start uitvoering
Zorgkompas is deze week begonnen met de uitvoering van de hulp, Axxicom start vanaf maandag. Uiterlijk eind volgende week is iedereen die zich opnieuw heeft aangemeld geïnformeerd over de in te zetten hulp. Heeft u zich aangemeld, maar bent u nog niet geïnformeerd? Het kan zijn dat uw aanmelding later ontvangen is of nog niet bij de zorgaanbieder binnen is. Neem dan vanaf 18 juli contact op met het wijkteam van de gemeente Hollands Kroon via 088 – 321 5000. Hier kunt u ook terecht voor andere vragen over de hulp bij het huishouden.
Reageren
Om cliënten te informeren over de herstart van de HH1 hebben wij vorige maand iedereen geprobeerd te bellen. Iedereen die wij niet gesproken hebben, zijn per brief aangeschreven en gevraagd om te reageren. Omdat we nog niet van iedereen een reactie hebben ontvangen vragen wij iedereen die nog moet reageren dit alsnog te doen. Dan geven wij uw informatie door naar de zorgaanbieder en hoeft u niet lang te wachten op de hulp.
Lees ook: Hollands Kroon zwaar onder vuur om stoppen thuiszorg
Heeft u gekozen voor een persoonsgebonden budget? Dan krijgt u in de komende twee weken een beschikking.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category