2°C | Amsterdam

Hollands kroon trekt de knip voor jonge duurzame landbouwers


HOLLANDS KROON – Landbouwers van 40 jaar of jonger kunnen een subsidie aanvragen om hun landbouwbedrijf duurzamer te maken. De subsidie kan tot en met 16 januari 2017 worden aangevraagd. Onder de regeling vallen zonnepanelen, maar ook bijvoorbeeld machines om tegelijk te spitten en te zaaien.

Welke investeringen komen in aanmerking?

Het minimumbedrag per aanvrager is € 10.000,- en de subsidie is maximaal € 20.000,- per aanvraag. Agrariërs kunnen méér dan een investering per aanvraag doen, maar per investering zijn de subsidiabele kosten minimaal € 20.000. De vergoeding is maximaal 30 procent van de subsidiabele kosten. De investeringen die voor een subsidie in aanmerking komen, staan op een investeringslijst.
De subsidie maakt deel uit van het Plattelandsontwikkelingsprogramma POP3: het derde Europese subsidieprogramma voor het innoveren van het Nederlandse platteland. Meer informatie vindt u op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.