Hollands Kroon verhuist de publieksbalie

HOLLANDS KROON – Vanaf 15 juni 2016 verhuist onze publieksbalie naar de Molenvaart 67 in Anna Paulowna (voormalige Rabobank naast de Hema). Dit is nodig omdat het huidige gemeentehuis, De Ontmoeting, vanaf juli wordt verbouwd en daarna in gebruik genomen wordt door andere partijen. In de nieuwe locatie kunt u terecht voor alle voorkomende producten en diensten, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.
Bezoek op afspraak
Ook in de nieuwe locatie werken we alleen op afspraak, die u via onze website kunt maken. Ook kunt u met ons bellen voor het maken van een afspraak via 088 321 5000. Daarnaast kunt u ook snel en eenvoudig digitaal zaken met ons doen via onze webwinkel, zoals een uittreksel aanvragen of een verhuizing doorgeven..
Alleen pinbetalingen
Omwille van uw en onze veiligheid kunt u in de nieuwe locatie alleen met pin betalen.
Gesloten
In verband met de verhuizing zijn wij gesloten op maandag 13 en dinsdag 14 juni.
Aanvragen spoeddocumenten tussen 8 – 15 juni niet mogelijk
Tussen 8 en 15 juni is het niet mogelijk om een spoeddocument aan te vragen in verband met de verhuizing.

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs