2°C | Amsterdam

aankomst vluchtelingen

Hollands kroon wil vergunninghouders bij particuliere verhuurders plaatsen

HOLLANDS KROON – Dit is 1 van de punten die het college van Hollands Kroon heeft uitgewerkt om aan de doelstelling voor dit jaar te voldoen wat het opnemen van vergunninghouders betreft.
Maar ook ziet het college veel in het transformeren van gebouwen die hun oorspronkelijke functie hebben verloren en deze geschikt te maken voor huisvesting van vergunninghouders en andere groepen zoals jongeren. Maar ook het aankopen van (koop)woningen en deze weer te verhuren aan vergunninghouders is een optie.
Het college wijst er wel op dat bij geen van deze opties de reguliere woningzoekende de dupe mag worden van de doelstellingen die door het kabinet zijn opgelegd aan Hollands Kroon.

Taakstelling verlaagd

De oorspronkelijke taakstelling is door de IND verlaagd omdat er minder verguningen zijn afgegeven dan verwacht, Hollands Kroon moet over 2016, 121 vergunninghouders opnemen over 2017 zijn dit er 89.
Tijdens de aankomende raadsvergadering zal de gemeenteraad over deze voorstellen discussieëren.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.