2°C | Amsterdam

Hollands Kroon zet digitale speurneuzen in om klantvriendelijkheid te testen

HOLLANDS KROON – De vaste bezoekers van de website van de gemeente Hollands Kroon zullen het al wel gezien hebben, de gemeente heeft een hele nieuwe zeer minimalistische website.
Om nu de nieuwe website te kunnen testen zoeken zij digitale speurneuzen die de website gaat onderzoeken op klantvriendelijkheid en gebruiksgemak. Als u wilt deelnemen aan het testpanel die hiervoor in het leven wordt geroepen dan kunt u zich tot 3 oktober aanstaande aanmelden.
De deelnemers ontvangen een kleine attentie van de gemeente als dank voor het meedoen aan het testpanel, de resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt om de website nog verder te verbeteren.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.