2°C | Amsterdam

Hollands Kroon zwaar onder vuur om stoppen thuiszorg per 1 mei

Hollands kroonHet is allemaal niet leuk. Ik kan zelf niks meer in het huishouden. Zelfs bij een kleine afwas of een boterham smeren heb ik al pijn in mijn rug. Ze willen dat je straks de thuiszorg zwart gaat inkopen, maar dat mag eigenlijk ook niet. En dan nog kan ik het niet zelf betalen. Mijn buurman kan niet meer komen en mijn vriendin had haar man al verloren en toen ik ziek werd is het haar ook allemaal teveel geworden. Ik heb dus nu niemand meer om op terug te vallen.
Het verhaal van zomaar een inwoner van Hollands Kroon die straks na 1 mei geen thuiszorg meer krijgt.


https://twitter.com/LeonHLent/status/725098383447330816
https://twitter.com/Edyiser/status/725079368419123200

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.