2°C | Amsterdam

Hollands Kroonse uitdaging maakt match met Zweefvliegcentrum Noordkop, ‘vrijwilliger verdient zweefvlucht’

DEN OEVER – De leden van Zweegvliegcentrum Noordkop maakten in 2020 via de Hollands Kroonse Uitdaging enkele mooie matches. Zo kregen zij van Rabobank Kop van Noord-Holland een mooi gebruikt koffiezetapparaat en van ICT vanaf Morgen een gerefurbishde laptop. Omdat zij hiervoor graag iets terug willen doen, bieden zij als tegenprestatie twee keer gratis meevliegen aan. Helaas kon dit in 2020 niet doorgaan. In 2021 zijn er in de periode augustus-september wel weer mogelijkheden.

Vrijwilligers

Deze vluchten zijn bedoeld voor vrijwilligers van verenigingen en stichtingen. Dus ken je iemand die het verdient, geef deze persoon dan op. Probeer er eerst wel stiekem achter te komen of iemand dat leuk vindt. Daarnaast moet de genomineerde niet langer dan 2 meter, en onder de 100 kilogram zijn. Graag horen wij ook de motivatie waarom deze supervrijwilliger deze vlucht verdient. Nomineren kan tot 1 juli.

Verrassing

De mensen van Zweefvliegcentrum Noordkop zullen in samenspraak met de Hollands Kroonse Uitdaging beslissen wie de uitverkorenen zijn. Daarna wordt er met degenen die de nominaties hebben gedaan contact opgenomen om een afspraak te maken. Het is natuurlijk het mooist als dit tot het laatste moment geheim blijft en we de vrijwilliger kunnen verrassen.

De nominaties kunnen ingestuurd worden op het emailadres [email protected].

Meer info over Zweegvliegcentrum Noordkop op zweef.nl.

Foto: Zweefvliegcentrum Noordkop

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.