2°C | Amsterdam

Illegale lozingen ZAP, GroenLinks eist opheldering college.


VAN EWIJCKSLUIS – GroenLinks Hollands Kroon werd door 1 van de omwonenden van ZAP in Van Ewijcksluis getipt dat er waarschijnlijk illegale lozingen zouden plaatsvinden. Ter plaatse bleek dat er door de muur een slang naar buiten komt waaruit mogelijk water uit komt dat afkomstig is het cycloonfilter waar ZAP gebruikt van maakt.
Volgens de tipgever gebeurt dit al langere tijd en is het geloosde water mogelijk vervuild met chemicaliën. Op aanraden van GroenLinks heeft de omwonende een officiële klacht ingediend bij de gemeente Hollands Kroon.
GroenLinks vind de gang van zaken bij ZAP maar vreemd, vooral op de manier waarop alles gaat en dat men zelfs niet eens de moeite hebben genomen om zout te strooien waar het mogelijke afvalwater naar buiten komt.
ZAP zelf was (nog) niet bereikbaar voor een reactie op de beschuldiging van GroenLinks.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.