2°C | Amsterdam

In 1 week tijd 7 woninginbraken Hollands Kroon.


HOLLANDS KROON – Het inbrekersgilde weet de inbraakgevoelinge woningen in Hollands Kroon nog steeds goed te vinden. In 1 week tijd is er maar liefst zeven keer ingebroken.
De politie wijst er nogmaals op dat u zelf veel kunt doen om woninginbraken tegen te gaan, sluit uw woning goed af, denk niet snel even nog die ene boodschap te kunnen doen, vaak slaan de inbrekers dan toe, maar sluit ook de deuren en ook de bovenlichten goed af.
En als u weggaat terwijl het al donker is, laat genoeg licht branden en gaat u voor langere tijd weg laat het huis dan niet keurig opgeruimd achter maar zorg dat het er als bewoond uit ziet, laat die ene tijdschrift open liggen op de bank. Een inbreker moet niet het idee krijgen dat er niemand is..

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.