2°C | Amsterdam

In de spotlight: JoCo Zonwering


ANDIJK – Twee jaar geleden is John Commandeur gestart met zijn eigen bedrijf: JoCo Zonwering aan de Dijkweg in Andijk. Hiervoor heeft John al ruim 28 jaar ervaring opgedaan bij Van de Gruiter Zonwering.
Hij houdt zich bezig met de verkoop, installatie en reparatie van zonneschermen, screens, markiezen, raamzeilen, horren en binnen zonwering.
Door zijn ruime ervaring kan John gericht advies geven over de producten die het beste bij uw woning kunnen worden toegepast. Hiervoor maakt hij een afspraak bij de klanten thuis, zodat de situatie meteen in kaart gebracht kan worden. Om op de hoogte te blijven, volgt hij seminars bij o.a. Unilux en Somfy.
Het vervangen van het doek of reparatie van uw huidige zonwering of markies zijn werkzaamheden waar hij zich mee bezig houdt.
Ook voor het doorstikken van naden van uw huidige zonwering of het vervangen van de motor zijn werkzaamheden die John graag uitvoert.

John werkt alleen, maar kan bij grotere klussen genoeg hulp inzetten. Hij werkt bij particulieren of bij bedrijven.
Enkele voorbeelden van zijn werkzaamheden zijn: Het Café van Wervershoof (markiezen), RIBW Andijk (screens) en Sporting Andijk (grote rolgordijnen in de clubkleuren).
Mocht uw zonnescherm dit voorjaar aan een onderhoudsbeurt toe zijn, dan betaalt u hiervoor slechts € 37,50 excl. btw en eventuele onderdelen.

Kortom, voor een eerlijk advies qua materiaal, prijzen en onderhoud bent u bij JoCo Zonwering aan het juiste adres. Of liever gezegd, John komt bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie: www.jocozonwering.nl of bel met 06-51883774 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.