2°C | Amsterdam

In The Spotlight: JP Houtbewerking

HOLLANDS KROON – JP Houtbewerking is opgericht in 2013. Na jarenlang voor een groot bouwbedrijf te hebben gewerkt als bedrijfsleider timmerwerkplaats heb ik in 2013 de keuze gemaakt om mijn eigen werkplaats en aannemerij op te zetten. Na een opstart periode van enkele jaren zijn wij vanaf 1 juni in Medemblik aan de Voorhamer 4 begonnen. De mensen kunnen hier binnen lopen voor zaag of frees werk, maar wij zijn ook leverancier van kozijnen, ramen en deuren. 
De producten die wij vanuit de werkplaats leveren zijn naast kozijnen ook lijstwerk, gootwerk en plinten. Houtskeletbouw elementen, dakkapellen en aparte maatwerk producten zijn ons ook niet vreemd.
Voor veel klanten verzorgen wij totaal pakketten. Dit houdt in dat wij niet alleen de materialen op locatie leveren en plaatsen, maar ook het afwerkingsniveau verzorgen, zoals schilderen of bedekken. Zo gaan wij op de Bangert in Medemblik in week 33 bij een voorgevel alle enkel glas ramen vervangen voor ramen met isolerende beglazing, maar worden meteen de bestaande kozijnen geschilderd en de gemetselde gevel gereinigd.
Wij hebben een vaste groep eigen mensen. Ons werkgebied is geheel Noord Holland, maar wij willen ons voor particulier werk vooral richten op gemeente Medemblik en Hollands Kroon.
Voor meer informatie: www.jphoutbewerking.nl / [email protected]

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.