2°C | Amsterdam

In the Spotlight: Rostero, alles voor uw hond.

Opperdoes – Rostero is ontstaan op 1 Februari 2001 te Warder, aan het roer staat Helga Swart. Het bedrijf is sinds 2009 gevestigd in Opperdoes. Rostero is actief in de huisdierenbranche en is hierbij gespecialiseerd op het gebied van de huishonden, showhonden en wedstrijdhonden. Rostero is ontstaan omdat er een gebrek was aan leveranciers van kussens en lijnen in verschillende maten.
Rostero is fabrikant van teddykussens en verschillende riemen, halsbanden, tuigen en antitrektuigen. Daarnaast is Rostero leverancier van speelgoed, trainingsmateriaal, kennelreinigers, voerstellen en vele andere artikelen voor uw hond.
hondHet produceert de kussens van hoge kwaliteit in verschillende maten en designs. De riemen, halsbanden en tuigen van Rostero zijn ook verkrijgbaar in diverse lengtes en stoffen bijvoorbeeld van leer, canvas en nylon.
Rostero onderscheidt zich van de concurrentie door constant hoge kwaliteit te leveren tegen de laagste prijs. Door eigen fabricage is het mogelijk om aan speciale wensen te voldoen, denkend aan afwijkende maten van de kussens, riemen, tuigen en andere wensen.
De nieuwste trend van 2016 zijn de slaapzakken voor  honden. Eveneens maakt Rostero deze in verschillende designs en afmetingen.
Rostero is ook actief op het gebied van E-commerce. Als klant kunt u, uw bestelling digitaal plaatsen en betalen. Zodra de bestelling gereed is kan dit worden afgehaald of worden verzonden naar het gewenste adres. Iedere donderdag avond van  17:00 en 21:00 uur zijn wij open, Dan kunt u dus zo bij ons  binnen lopen.
Mocht u verdere informatie wensen kunt u contact met Rostero.
Telefonisch: 0227- 821260
Mail:  [email protected]
Adres: Torenstraat 15,1674 NE Opperdoes
Website: www.rostero.nl
Rostero is ook te vinden op facebook onder Rostero Companie.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.