HOLLANDS KROON – Energie besparen en comfortabel wonen, wie wilt dat nou niet? Landelijk is het merendeel van de woningeigenaren bezig met het verduurzamen van de woning.

Bent u ook benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw woonsituatie en waar u het beste kan beginnen? Daarom organiseren wij samen met het Duurzaam Bouwloket op dinsdag 21 juni een informatieavond voor inwoners die geïnteresseerd zijn in energiebesparing en duurzaam wonen. Deze bijeenkomst vindt plaats vanaf 19.00 uur in De Cultuurschuur aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf.

Energiescans van 6 meest voorkomende woningtypen in Wieringerwerf

Ter voorbereiding op de bijeenkomst is het Duurzaam Bouwloket de wijken van Wieringerwerf in gegaan om energiescans te maken van de 6 meest voorkomende woningtypen. Aan de hand van de resultaten zijn maatwerkadviezen opgesteld voor elk woningtype. De resultaten worden tijdens de avond gepresenteerd en de aanwezigen kunnen de maatwerkadviezen inzien. Daarnaast worden er workshops gegeven over energiebesparende – en duurzaamheidsmaatregelen.

Gezamenlijk inkoop

Na afloop van de bijeenkomst kunnen inwoners laten weten of ze belangstelling hebben in een van de maatregelen. Als er 10 of meer bewoners belangstelling hebben voor een van de maatregelen, dan kan deze groep geholpen worden bij het organiseren van een collectieve inkoop. Hoe meer mensen meedoen met een groepsaankoop, hoe scherper de prijs.

Aanmelden

Wilt u deze avond bijwonen? Meldt u dan aan via info@duurzaambouwloket.nl, onder de vermelding van uw postcode en huisnummer. Wilt u alvast wat informatie over energiebesparende en duurzaamheidsmaatregelen? Neem dan een kijkje op de website www.duurzaambouwloket.nl. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Noord-Holland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Inwoners klagen over toegankelijkheid gemeentewebsite, LADA springt in de bres
Next post Tennisclub Winkel – Spreeuwen jeugdtoernooi

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.