2°C | Amsterdam

Informatiemiddag ergotherapie bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen

REGIO – Op 27 oktober staat bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen de ergotherapie centraal. In het kader van de Wereld Ergotherapiedag is er van 15.00 – 17.00 uur een informatiemiddag waar mensen terecht kunnen met vragen over alledaagse handelingen. Onze ergotherapeuten geven handige tips en laten praktische oplossingen zien om simpele handelingen weer zelf te kunnen doen.
Wanneer iemand lichamelijke of geestelijke klachten heeft, kan dit in het dagelijkse leven allerlei problemen geven, bijvoorbeeld bij het uit bed komen, aankleden en eten. Onze ergotherapeuten bieden diverse oplossingen. Hierbij gaat het niet om de ziekte zelf, maar om de praktische gevolgen ervan bij gewone, dagelijkse activiteiten.
Onze ergotherapeuten kunnen helpen door vaardigheden aan te leren en te adviseren over hulpmiddelen. Dankzij ergotherapie kunnen mensen er bijvoorbeeld weer zelfstandig op uit, zelf het huishouden blijven doen of veilig thuis blijven wonen. Ergotherapie kan zowel in de vertrouwde omgeving thuis als bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen plaatsvinden.
Tijdens de informatiemiddag op 27 oktober laten de ergotherapeuten van Revalidatie- & Behandelcentrum de diverse mogelijkheden zien. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.

  • Datum: 27 oktober
  • Tijd:     15.00-17.00 uur
  • Plaats: Revalidatie- & Behandelcentrum Samen Restaurant De Ontmoeting  Jacob Ruijsdaellaan 30 in Schagen

Over Revalidatie- & Behandelcentrum Samen
Revalidatie- en Behandelcentrum Samen is onderdeel van Woonzorggroep Samen. Het centrum richt zich specifiek op de oudere revalidant, die gevolgen ondervindt van een ziekte, aandoening of ongeval. In het bijzonder mensen met CVA, electief, trauma en amputatie.
Naast poliklinische behandelingen door onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten, kunnen mensen tijdelijk bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen verblijven om te revalideren. Het centrum is gevestigd in Schagen, maar de behandelaren komen ook bij mensen thuis. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.