2°C | Amsterdam

Inwoners buurtschap Terdiek willen beter herkenbaar worden

TERDIEK – De inwoners van het buurtschap Terdiek zijn een initiatief gestart om komborden geplaatst te krijgen om zo beter herkenbaar te worden als buurtschap. De LADA fractie vraagt zich nu af wanneer deze borden eindelijk eens geplaatst gaan worden bij Terdiek en waarom dit tot op de dag van vandaag nog steeds niet is gebeurd.
De actie die is gestart op 1 juni 2015 werd kracht bijgezet door een email naar het college te sturen met daarin het verzoek of het mogelijk is om komborden te plaatsen. Op 1 oktober 2015 is bij het Hoogheemraadschap een aanvraag ingediend waarin toestemming wordt gevraagd om deze komborden te mogen plaatsen, op 22 oktober 2015 kregen de initiatiefnemers antwoord van het Hoogheemraadschap waarin werd toegezegd dat deze komborden zullen worden geplaatst.
Peter Couwenhoven van LADA wil nu toch wel eens actie zien van uit het Hoogheemraadschap en roept het college van Hollands Kroon op om dit te gaan uitzoeken.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.