2°C | Amsterdam

Inwoners klagen over toegankelijkheid gemeentewebsite, LADA springt in de bres

ANNA PAULOWNA – LADA is in de bres gesprongen om de toegankelijkheid op de website te verbeteren, zeker na klachten van inwoners die het ontwerp omgevingsvisie wilden lezen op de website van Hollands Kroon.
Peter Couwenhoven zegt: “Het ontwerp omgevingsvisie is ter inzage gelegd om onze inwoners gelegenheid te geven daarop te reageren. Helaas is het lastig om de omgevingsvisie op de website van de gemeente te vinden. Op de openingssite ontbreekt een verwijzing naar het ontwerp omgevingsvisie.  Je moet gaan scrollen of het zoekvak gebruiken. Bepaald geen vriendelijke manier. Inwoners bij beleid betrekken betekent dat zij makkelijk toegang moeten hebben tot de stukken.
Couwenhoven is van menig dat een directere toegang tot het ontwerp omgevingsvisie eenvoudig te bereiken is door op de openingspagina van de website een knop ‘omgevingsvisie’ toe te voegen waarmee een directe link verkregen wordt.
Couwenhoven hoopt dat het op zeer korte termijn gerealiseerd gaat worden.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.