Inwoners klagen over toegankelijkheid gemeentewebsite, LADA springt in de bres

ANNA PAULOWNA – LADA is in de bres gesprongen om de toegankelijkheid op de website te verbeteren, zeker na klachten van inwoners die het ontwerp omgevingsvisie wilden lezen op de website van Hollands Kroon.
Peter Couwenhoven zegt: “Het ontwerp omgevingsvisie is ter inzage gelegd om onze inwoners gelegenheid te geven daarop te reageren. Helaas is het lastig om de omgevingsvisie op de website van de gemeente te vinden. Op de openingssite ontbreekt een verwijzing naar het ontwerp omgevingsvisie.  Je moet gaan scrollen of het zoekvak gebruiken. Bepaald geen vriendelijke manier. Inwoners bij beleid betrekken betekent dat zij makkelijk toegang moeten hebben tot de stukken.
Couwenhoven is van menig dat een directere toegang tot het ontwerp omgevingsvisie eenvoudig te bereiken is door op de openingspagina van de website een knop ‘omgevingsvisie’ toe te voegen waarmee een directe link verkregen wordt.
Couwenhoven hoopt dat het op zeer korte termijn gerealiseerd gaat worden.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs