2°C | Amsterdam

Jaarlijkse rommelmarkt Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – Op zondag 8 maart organiseert muziekvereniging Wieringerwaard weer de jaarlijkse rommelmarkt. Deze rommelmarkt trekt al jaren bezoekers uit de verre omgeving. Reden is de grote kans om een leuk en bijzonder koopje te scoren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De rommelmarkt start om 11.00 uur en duurt tot 13.30 uur. Tussen 11.00 en 12.00 uur is de toegangsprijs € 2,00. Na 12.00 uur is de toegang gratis.

De locatie is de gymzaal aan de Populierenlaan in Wieringerwaard. In de directe omgeving is voldoende parkeerplaats aanwezig.

Ook dit jaar zijn weer aantrekkelijke koopjes te scoren. Behalve dit is er ook weer een ‘antiek en curiosa’ hoek ingericht. Natuurlijk ook weer veel speelgoed, kleding, tassen, huishoudelijke apparatuur, tuinmeubels en -gereedschap, audio, gereedschap, grammofoonplaten en cd’s, boeken, servies, glaswerk, spellen en ga zo maar door. Tussen het snuffelen door even rusten, ook dat is mogelijk. Koffie en thee is verkrijgbaar. Voor de kinderen zijn er ook activiteiten.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.