2°C | Amsterdam

Jaarmarkt zet Breezand op stelten.

BREEZAND – De jaarmarkt/braderie Breezand op Stelten vindt dit jaar zondag 12 juni van 11.00 tot 17.00 uur plaats. Breezand op Stelten is de jaarlijks terugkerende grootste braderie van de Kop van Noord-Holland met ruim 230 kramen en 15.000 bezoekers.
De organisatie is er ook dit jaar in geslaagd om een braderie/jaarmarkt samen te stellen waar iedereen vindt wat hij/zij zoekt en waar groot en klein zich kunnen vermaken. Zoals elk jaar staan honderden kramen opgesteld langs de bekende Zandvaart. Natuurlijk zijn er voor jong en oud gezellige attracties en leuke demonstraties. Een spectaculaire mountainbike trial show wordt verzorgt door voormalig Nederlands kampioen Patrick Smit.
Ook de gezellige zitjes langs de Zandvaart, waar van alles is te krijgen van koffie tot een lekker pilsje, zijn aanwezig. Natuurlijk mag het Polderse stuntteam ook niet ontbreken met hun levensgevaarlijke stunts boven de Zandvaart. Zoals al eerder aangegeven is Breezand op Stelten een van de grootste jaarmarkten/ braderieën van Nederland en de grootste van Noord Holland.
De kramen staan vanaf Hotel/Restaurant Bloemenlust langs de Zandvaart tot aan de kruising Zandvaart en Wijd. Spaanseweg. Op de jaarmarkt/braderie is er zoals gewoonlijk van alles te koop zoals: tassen, leren riemen, gereedschap, speelgoed, posters, cd’s, oliebollen, een gebakken visje, tuinornamenten, hamburgers, etc.
De toegang tot dit grootse evenement is gratis.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.