Jaarmarkt zet Breezand op stelten.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

BREEZAND – De jaarmarkt/braderie Breezand op Stelten vindt dit jaar zondag 12 juni van 11.00 tot 17.00 uur plaats. Breezand op Stelten is de jaarlijks terugkerende grootste braderie van de Kop van Noord-Holland met ruim 230 kramen en 15.000 bezoekers.
De organisatie is er ook dit jaar in geslaagd om een braderie/jaarmarkt samen te stellen waar iedereen vindt wat hij/zij zoekt en waar groot en klein zich kunnen vermaken. Zoals elk jaar staan honderden kramen opgesteld langs de bekende Zandvaart. Natuurlijk zijn er voor jong en oud gezellige attracties en leuke demonstraties. Een spectaculaire mountainbike trial show wordt verzorgt door voormalig Nederlands kampioen Patrick Smit.
Ook de gezellige zitjes langs de Zandvaart, waar van alles is te krijgen van koffie tot een lekker pilsje, zijn aanwezig. Natuurlijk mag het Polderse stuntteam ook niet ontbreken met hun levensgevaarlijke stunts boven de Zandvaart. Zoals al eerder aangegeven is Breezand op Stelten een van de grootste jaarmarkten/ braderieën van Nederland en de grootste van Noord Holland.
De kramen staan vanaf Hotel/Restaurant Bloemenlust langs de Zandvaart tot aan de kruising Zandvaart en Wijd. Spaanseweg. Op de jaarmarkt/braderie is er zoals gewoonlijk van alles te koop zoals: tassen, leren riemen, gereedschap, speelgoed, posters, cd’s, oliebollen, een gebakken visje, tuinornamenten, hamburgers, etc.
De toegang tot dit grootse evenement is gratis.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category