2°C | Amsterdam

Jeugd Zijdewiind belangrijk voor kermis-comité!

ZIJDEWIND – Het actieve Kermis-comité van Zijdewind wil voor de jeugd de Zijdewinderkermis ook nog aantrekkelijker maken. Naast de vertrouwde grote kermistent van Klos-tenten verhuur uit Zijdewind heeft het Comité ook een flinke tent voor de jeugd door dat bedrijf laten plaatsen. Het is een zgn. 0% Tent voor de jongeren waar DJ Tim Klijn die groep op zijn bekende wijze zal vermaken.
Er was altijd al gebrek aan iets waar deze jongeren ook in de avond terecht zouden kunnen zodat die er ook samen een geslaagde knots gezellige kermis van kunnen maken. Gratis entree, met een DJ die er een “TE Gekke” Zaterdagavond van zal proberen te maken met muziek die deze jongeren zelf juist willen horen, jullie vragen en Tim Klijn gaat er een Groot feest van maken.
Mocht de animo zaterdagavond behoorlijk meevallen is de kans groot dat er de ander dagen een vervolg aan zal worden gegeven. Zo komen ook de botsauto weer terug op het kermisterrein tegen over de Rietkraag, ook deze kermisattractie werd node gemist, een aantal Zijdewinders sponseren het comité om ook de komst van de botsauto’s weer mogelijk te maken.
Dus nu voor de jongeren ook genoeg vertier wat zorgdraagt voor nog meer plezier.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.