2°C | Amsterdam

Jeugdige Niedorpers op inbrekerspad

Noord-Scharwoude – De politie hield in de nacht van donderdag op vrijdag twee inbrekers, beiden 17 jaar uit Nieuwe Niedorp en Oudkarspel, aan in Noord-Scharwoude.
Agenten kregen melding van een heterdaad inbraak bij een drogist aan de Willem de Zwijgerstraat. Een getuige zag een aantal personen wegrennen. Meerdere politie-eenheden snelden naar de opgegeven locatie. Ter plaatse bleek een raam ingeslagen te zijn. Er miste een hoeveelheid sigaretten. 
De politie zocht de omgeving af en trof een verdachte aan. De ander, uit Oudkarspel, fietste op de Westelijke randweg en stak over naar de Schouten Bosweg over. Hij probeerde nog weg te vluchten maar zonder resultaat want de agenten waren sneller en konden hem in de boeien slaan. Hij was vermoedelijk door de inbraak gewond geraakt aan een van zijn handen. Beide mannen zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.  

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.