2°C | Amsterdam

Jorina Baars Wereldkampioene Caged Muay Thai

Regionieuws – De Den Helderse kickbokster Jorina Baars heeft gisteren haar eerste wedstrijd in Australië gewonnen. Ze veroverde hiermee de titel wereldkampioen in de klasse middengewicht van de discipline ‘Caged Muay Thai’ gevechten.

Het ‘Caged Muay Thai’ gevecht gaat volgens de Full Muay Thai regels, in een kooi en met MMA handschoenen. De tegenstander van Baars was niet de minste. De Australische Steph Glew verloor vooraf aan het titelgevecht slechts één officiële wedstrijd en won er zestien. Baars had echter nog nooit een wedstrijd verloren en won er al 40. 
Gisteren kon Baars dus de 41e winst aan haar palmares toevoegen. Ze werd door de jury unaniem uitgeroepen tot winnares.  Voor Jorina Baars afreisde naar Australië maakte NH Leeft een mooie reportage over haar. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.