2°C | Amsterdam

Joris Blokker (Wieringerwerf) snelt naar winst

Wieringerwerf – Joris Blokker heeft zaterdagavond de tweede rit op Schelphorst op zijn naam geschreven. De renner van Parkhotel bekroonde samen met Rudy Vriend een lange vlucht. Robbert-Jan Mol snelde naar de derde stek. Hij verwees Mike Tesselaar naar een plaats buiten het podium.
De voormalige hardloper en langlaufer nam echter wel de leiding in het klassement over. West-Frisia was goed vertegenwoordigd in de toptien. Junior Joeri van der Tuin sprintte naar plaats vijf, terwijl Silvan Buis als zevende de meet passeerde. Arie van der Lee, de winnaar van de eerste rit finishte tussen de twee geelhemden als zesde.
Uitslag: 1. Joris Blokker, 2. Rudy Vriend, 3. Robert-Jan Mol, 4. Mike Tesselaar, 5. Joeri van der Tuin, 6. Arie van der Lee, 7. Silvan Buis, 8. Bas Bervoets, 9. Jeroen Kaldenbach, 10. Jermo Agema

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.