2°C | Amsterdam

Juf Els Weijers neemt afscheid van de Sint Janschool Breezand

BREEZAND – Met een stralend zonnetje kwam juf Els  voor de laatste keer, over de rode loper, de Sint Jan binnengelopen. Alle leerlingen van de Sint Jan hadden een prachtige erehaag voor haar gemaakt en zongen voor haar het Sint Janslied.
De hele ochtend stond in het teken van juf Els. Er waren buitenspelen voor de groepen. Tussendoor trakteerde juf Els op een ijsje. Daarna startte het muziekfeest. Iedere groep had een eigen lied geschreven en bracht deze ten gehore. Na deze happening kreeg ze cadeautjes van de leerlingen. Als symbool voor het groeien van de kinderen, een prachtige Elstar boom. Ook heeft zij een tegel gekregen op de walk of fame op het Sintjansplein. 
Na dit feestelijk gebeuren werd ze traditiegetrouw , door de ereboog van leerlingen, uitgezwaaid. Vele ouders stonden haar op te wachten om haar gedag te zeggen. Juf Els heeft 30 jaar onderwijs gegeven op de Bekkerschool en de Sint Janschool te Breezand. Zij heeft menig Breezander in de klas gehad en kijkt terug op een mooie tijd.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.