Juf Els Weijers neemt afscheid van de Sint Janschool Breezand

BREEZAND – Met een stralend zonnetje kwam juf Els  voor de laatste keer, over de rode loper, de Sint Jan binnengelopen. Alle leerlingen van de Sint Jan hadden een prachtige erehaag voor haar gemaakt en zongen voor haar het Sint Janslied.
De hele ochtend stond in het teken van juf Els. Er waren buitenspelen voor de groepen. Tussendoor trakteerde juf Els op een ijsje. Daarna startte het muziekfeest. Iedere groep had een eigen lied geschreven en bracht deze ten gehore. Na deze happening kreeg ze cadeautjes van de leerlingen. Als symbool voor het groeien van de kinderen, een prachtige Elstar boom. Ook heeft zij een tegel gekregen op de walk of fame op het Sintjansplein. 
Na dit feestelijk gebeuren werd ze traditiegetrouw , door de ereboog van leerlingen, uitgezwaaid. Vele ouders stonden haar op te wachten om haar gedag te zeggen. Juf Els heeft 30 jaar onderwijs gegeven op de Bekkerschool en de Sint Janschool te Breezand. Zij heeft menig Breezander in de klas gehad en kijkt terug op een mooie tijd.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs