2°C | Amsterdam

Julianapop: traditiegetrouw het weekend van Vaderdag

JULIANADORP – Zoals elk jaar is het ook dit jaar een feestje in Julianadorp de zaterdag voor Vaderdag! Om de trouwe bezoekers; alle vrijwilligers; sponsors en eenieder die het festival een warm hart toedraagt te bedanken en toch dat o-zo-fijne J’pop gevoel mee te geven in het Vaderdag weekend, besloot de organisatie een digitaal festival op poten te zetten. Hoewel Julianapop 2021 dus in een online jasje is gegoten, is het feest er zeker niet minder om! Morgen kan iedereen vanaf 18:00 gratis de Julianapop bij je thuis! livestream meemaken via www.julianapop.nl/bijjethuis. Hiervoor hoeft niets geïnstalleerd te worden, super simpel dus!

Speciaal voor de gelegenheid is er in samenwerking met Jongerenwerk Den Helder, onderdeel van MEE & de Wering, een heuse Julianapop studio gecreëerd. Vanuit deze studio knalt JPOP NONSTOP de nodige beats en confetti door je speakers, terwijl Sesam en Johnny & The Gangsters of Love een feestje bouwen op het festivalterrein! Meezingen, dansen en genieten gegarandeerd!

Live in de studio

Een feestje bouwen doe je natuurlijk samen en het festival “meet” haar kijkers graag in de studio! Via de app Zoom kunnen kijkers live in de studio komen en maken zij deel uit van de livestream. De Zoom link is te vinden op de website van Julianapop. Naast dat het gewoon heel gezellig is om het feestje met mede Dorpers te vieren en even online te proosten in plaats van op het veld, maak je via deze weg ook kans op toffe prijzen zoals de eerste kaartjes voor 2022!

Feestje thuis

Om het ultieme J’pop gevoel thuis te creëren, werden er sinds 17 mei gelimiteerde Julianapop festival buckets verkocht. Deze zijn inmiddels helemaal uitverkocht, maar wel zijn er nog officiële Julianapop vlaggen te verkrijgen bij Bikestore Julianadorp. Het gaat om de laatste 20 stuks en het is inmiddels een waar collector’s item geworden.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.