2°C | Amsterdam

Juro Unirek VZV start de Europese competitie in de 3e ronde

‘T VELD – Voor het nieuwe seizoen van de EHF European Cup zijn voor de damescompetitie in totaal 41 teams ingeschreven. Nederland is goed vertegenwoordigd met twee teams en wel twee teams uit Noord-Holland. JuRo Unirek VZV, en de buren uit Nibbixwoud Westfriesland SEW. In de EHF European League Women spelen verder o.a. HC Lokomotiva Zagreb, Rocasa Gran Canaria (oud tegenstander van JuRo Unirek VZV) en HC Naisa Nis, allemaal voormalige Challenge Cup-trofeehouders. Dit belooft daardoor een mooie competitie te worden.

Door het totaal aantal geregistreerde teams wordt de 1e ronde, die oorspronkelijk voor september 2020 was gepland, overgeslagen. De EHF European Cup Women 2020/21 start hierdoor in het weekend van 10/11 oktober met 18 teams die gaan strijden in de 2e ronde. De negen winnaars sluiten zich aan bij de 23 teams die zich rechtstreeks voor de 3e ronde hebben geplaatst.

JuRo Unirek VZV mag zich direct opmaken voor de 3e ronde welke gespeeld zal worden in de weekenden 14/15 november en de return op 21/22 november 2020. De loting van de 3e ronde gaat plaatsvinden op 20 oktober. Westfriesland SEW mag voor de EHF European Cup al in de 2e ronde aantreden , hiervan vindt de loting later deze week plaats.

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.