2°C | Amsterdam

Juvat Westendorp komt naar streetdance finale

Hollands Kroon – Net al vorig jaar is Juvat Westendorp, deelnemer aan So You Think You Can Dance 2011, woensdag 24 februari de “special guest” bij de finale van het Noordkop Streetdancekampioenschap voor groepen 8 van de basisschool.
Speciale rol
Tijdens de finale krijgt de bekende danser een speciale rol en mag worden verwacht dat hij ook even zijn danskunsten gaat vertonen. Juvat geeft tips en tops aan de dansende groepen en ondersteunt hij de jury met zijn adviezen omtrent de winnaar.
Goede sfeer
De afgelopen twee weken is door veel kinderen van de diverse basisscholen uit de gemeente Schagen, Hollands Kroon en Den Helder sportief in een goede sfeer gestreden voor de finaleplekken.

Finale

De finale vindt plaats op woensdag 24 februari 2016 vanaf 14.00 uur in de Multitreffer in ‘t Zand. Tijdens de finale middag zetten vijf groepen uit de gemeente Schagen, vijf groepen uit de gemeente Hollands Kroon en twee groepen uit de gemeente Den Helder hun beste beentje voor op zelf uitgekozen muziek. Zij strijden al dansend om de felbegeerde wisselbeker die zij een jaar in hun bezit mogen houden.

Organisatie

De organisatie van het Noordkop Streetdancekampioenschap is in handen van Sportservice Schagen. In het kader van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) is de danser Juvat Westendorp aanwezig. Hij is ambassadeur van JOGG en ondersteunt en promoot de gratis beweegactiviteiten voor kinderen. Kern van de JOGG-aanpak is dat iedereen in een wijk zich inzet om gezond eten en bewegen voor de jeugd gemakkelijk en aantrekkelijk te maken.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.