2°C | Amsterdam

Kaartverkoop musical Hairspray van Thalia Muziektheater in volle gang!


DEN OEVER – Thalia Muziektheater Hollands Kroon maakt zich op voor de presentatie van “Hairspray”, een vrolijke musical die zich afspeelt in de jaren 60. De tijd van de glitterjurken, hoge kapsels en haarlak; véél haarlak! Plaats van handeling is Baltimore; de grootste stad in de Amerikaanse staat Maryland aan de Amerikaanse oostkust.
Het verhaal draait om Tracy Turnblad. Ze droomt ervan om, net als enkele schoolgenoten, in haar favoriete televisieprogramma te dansen. Ze wil dan ook auditie doen, hoewel haar moeder dat geen goed idee vindt. En dan is er nog een probleempje; Tracy is niet een van de  slankste.. Dankzij haar aanstekelijke enthousiasme belandt ze toch in de show. Daar wordt Tracy echter geconfronteerd met een fanatieke, muzikale strijd achter de schermen. Overgiet dit gegeven met een gecompliceerde, opbloeiende liefde en een musicalverhaal is geboren.
Door de inspirerende, vaardige regisseur Henk Wijtsma is er een bijzonder aanstekelijk, kleurrijk en flitsend spektakel van gemaakt. Hij wordt daarbij gesteund door repetitor Gert Jan van der Kamp en dirigente Alida Holwerda. Naast deze getalenteerde mensen is er een grote rol weggelegd voor een van de eigen leden: Monique Kuiper. Als choreografe worden onder haar leiding de dansen ingestudeerd. Een uitdaging voor alle spelers, want nooit eerder werd er zoveel gedanst in een productie van Thalia als nu in “Hairspray”.
De leeftijd van de spelers is heel divers. Sommigen waren al lid toen Thalia Muziektheater Hollands Kroon nog Operettevereniging Thalia heette en de voorstellingen in “De Oude Beurs” te Middenmeer opgevoerd werden. Nu spelen zelfs kinderen mee; de Thalia Kids. Afgelopen november straalden zij in “Het Vikingschip” met hun eigen musical “Geef mij de ruimte”.
“Hairspray” is dus een musical voor alle leeftijden met in maart een vijftal uitvoeringen om 20.00 uur op de avonden van 17, 18, 24 en 25 maart en een middagmatinee op zondagmiddag 19 maart om 14.30 uur. De prijs voor een toegangsbewijs, inclusief programmaboekje, bedraagt € 18,50.
Bezoek voor meer informatie en het reserveren van kaarten de website: www.thalia-hollandskroon.nl   Wacht echter niet te lang want nu is er nog gelegenheid om in te schrijven voor de voorstelling naar keuze. Parkeren bij sociaal cultureel centrum “Het Vikingschip” te Den Oever is sinds kort een stuk eenvoudiger geworden doordat er meerdere parkeerterreinen rond het gebouw gerealiseerd zijn.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.