2°C | Amsterdam

kabouterhandbal bij Hanbalvereniging Tonegido Hippolytushoef

Hippolytushoef – Handbalvereniging Tonegido houdt woensdag 16 maart van 13.30 tot 14.30 uur een kabouterhandbalmiddag in Sportcentrum Wieringen aan Belterlaan 1 in Hippolytushoef voor de jeugd van groep 1 tot en met 4.
Deze middag staat vooral in het teken van plezier met elkaar hebben en lekker met een bal bezig zijn. De kinderen worden ingedeeld in groepjes met leeftijdgenootjes en leggen een spelletjes circuit af. Deelname is gratis, maar opgave vooraf is zeer wenselijk in verband met het indelen van de groepen en het uitdelen van limonade met wat lekkers na afloop. Ook hulp van ouders als begeleiding van een groepje wordt zeer op prijs gesteld.
Aanmelden kan bij Fanja Jochems, bij voorkeur uiterlijk 14 maart. Opgave per e-mail (heeft de voorkeur) via: [email protected] of via: tel. 0227-593251 / 06-15525819.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.