Kadena verwachting

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De Kadena koers is het afgelopen jaar flink gestegen en de verwachtingen voor de koers 2022 zijn ook zeer positief. Steeds meer beleggers zien het nut in van beleggen in deze crypto. Maar wat is het precies, en wat zijn de geplande ontwikkelingen voor het komende jaar?

Hier in dit artikel gaan we iets dieper in op het project achter de crypto om beter te begrijpen wat de toekomstverwachtingen zijn. Zaken zoals wie er achter zit en wat het project inhoudt, wat de geplande ontwikkelingen zijn en wie het development team is, zijn erg belangrijk om te weten als belegger. Zo kun je namelijk een doordachte keuze maken wanneer je besluit te beleggen in Kadena.

Ook gaan we iets dieper in op de crypto exchanges, en nemen Binance en Bitvavo als voorbeeld.

Wat is Kadena?

Een van de belangrijkste problemen die Kadena wil oplossen is netwerkcongestie schaalbaarheid. ‘S Werelds best presterende Dapp-ecosysteem en blockchain, Ethereum, heeft momenteel last van netwerkcongestie. Daar wil Kadena verandering in brengen.

Kadena is een hybride openbare en geautoriseerde blockchain waar alles draait om snel, veilig en eenvoudig. De blockchain van Kadena wordt de Chainweb genoemd en is de enige schaalbare layer 1 netwerk dat gebruik maakt van het Proof of Work mechanisme.

Kadena maakt gebruik van een unieke programmeertaal genaamd Pact, die het team heeft beschreven als “de eerste echt door mensen leesbare slimme contracttaal.” Deze programmeertaal is speciaal ontworpen om slimme contracten te vereenvoudigen, zodat ze gemakkelijker zijn om mee te werken.

Een van de belangrijkste verkoopargumenten voor Kadena is het vermogen om goedkope transacties aan te bieden in een PoW-omgeving en toch snelle verwerkingstijden te bieden. NFT’s zijn een van de populairste sectoren in het cryptocurrency-ecosysteem en lijken ook een van de belangrijkste methoden te zijn om nieuwe gebruikers naar een netwerk te trekken.

Kadena is zeer veilig doordat de blokken vaker dan één keer worden gevalideerd. Elke 1,5 seconde wordt er een blok gemaakt. De snelheid wordt gerealiseerd oor dat er naast de layer 1 technologie een layer 2 netwerk genaamd Kuro is. Via dit netwerk kan het project bijna een half miljoen transacties per seconde verwerken.

Kadena kan zijn hoge prestaties en schaalbaarheid bieden dankzij de gevlochten blockchain-architectuur. Wat Kadena uniek maakt, is dat de ontwikkelaars uitvonden hoe ze de blokken en hashes tussen de ketens konden weven om één enkelvoudig netwerk met meerdere ketens te creëren. Als zodanig geniet Kadena van hoge prestaties met de mogelijkheid om op te schalen om aan de eisen te voldoen.

Het Kadena team

Het team van Kadena heeft grotendeels een achtergrond in het bankwezen.

Een van de oprichters is Will Martino, CEO. Hij staat bekend om het leveren van unieke inzichten in de wereld van geautoriseerde en hybride blockchain. Voordat hij Kadena oprichtte, werkte Will bij J.P. Morgan’s Blockchain Center of Excellence samen met Kadena’s medeoprichter Stuart Popejoy. Ze leidden de eerste blockchain van het bedrijf, Juno. Voor J.P. Morgan werkte Will als Tech Lead voor de Cryptocurrency Committee in de VS. Securities and Exchange Commission, een software-engineer voor AxialMarket en in klantenservice bij ION Trading.

Popejoy heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van handelssystemen voor de financiële industrie.

Stuart Haber wordt gezien als de mede-uitvinder van de blockchain technologie. Haber heeft samen met Martino gewerkt aan de eerste blockchain van de J.P. Morgen bank, de JPM Coin. Haber werd door Satoshi Nakamoto in zijn Bitcoin whitepaper meerdere malen genoemd. Haber heeft daarnaast tientallen crypto gerelateerd patenten op zijn naam staan.

Doug Beardsley is degene die het team van ontwikkelaars aanstuurt. Voor Kadena werkte Beardsley als ontwikkelaar, manager en onderzoeker bij verschillende bedrijven.

Het gehele team van de crypto bestaat op dit moment uit ongeveer 20 leden, waarvan de meeste teamleden actief zijn bij de ontwikkeling van het project

KDA

De native token van Kadena wordt KDA genoemd. Het is een veilige en schaalbare virtuele valuta dat wordt gebruikt als digitaal betaalmiddel voor het K-ecosysteem. Miners worden beloond met KDA voor het minen van blokken op het netwerk.

Kadena en de gezondheidszorg

Gedurende de pandemie heeft Kadena haar focus verlegd naar het helpen oplossen van de COVID-19-crisis. De app die is ontwikkeld kan de legitimiteit van COVID-19-tests verifiëren door gebruikers testkits te laten volgen. Met de applicatie kunnen medische professionals en patiënten op een veilige manier communiceren en testresultaten opslaan.

De applicatie maakt gebruik van QR-codes om de authenticiteit van coronavirustests te waarborgen. De provider gaat dan die sleutels registreren, zodat niemand zomaar een willekeurige kan indienen. Door een foto van de QR-code van de test bij zich te houden, kan iedereen die een test krijgt de resultaten ook controleren door in te loggen op de app. Dit maakt het moeilijker om de echte tests te verwisselen voor neppe.

Kadena’s blockchain maakt het mogelijk om de herkomst van gereguleerde stoffen te volgen. Het unieke karakter van deze hybride blockchain betekent dat een publiek beschikbare identifier kan worden gestempeld op medicijnen en andere gereguleerde stoffen. Deze kunnen vervolgens worden teruggekoppeld naar een reeks records die zijn beveiligd in een vertrouwelijke kluis.

Namaakgoederen zijn een groeiend probleem in de zorgsector waarbij men worstelt met het traceren en traceren van geneesmiddelen en gereguleerde stoffen. Vooral in ontwikkelingslanden is dit een groot probleem en strijdt men tegen de verkoop van drugs op de grijze en zwarte markt. Dit komt met name doordat in de toeleveringsketen van geneesmiddelen meerdere partijen zijn betrokken.

Kadena ontwikkelingen en projecten

De verwachtingen en ontwikkelingen van het Kadena project

Kadena heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. In een verklaring zegt de CEO Will Martino: “Het opwindende is dat de publieke keten uit is, smart contracts op het punt staan ​​te worden ingeschakeld, en dat stelt ons in staat om vervolgens de markt op te gaan met wat we deze hybride toepassingen noemen. Dit zijn applicaties die zowel op een privé-blockchain draaien, maar openbare smart contracts hebben, waarmee mensen aan de publieke kant kunnen communiceren met de privéketen”.

De roadmap voor 2022 is nog niet gepubliceerd maar er is al een lange lijst waaraan het team wil werken. Onder andere nieuwe NFT projecten, een uitleen platform en een Ethereum brug zijn belangrijke milestones waar momenteel aan gewerkt wordt.

Kadena koers verwachting 2022 – 2025

Wanneer we proberen te voorspellen hoe een koers zal bewegen over een langere periode dan is dat elke keer toch heel erg moeilijk. De cryptocurrency koersen zijn erg bewegelijk en zeer gevoelig voor het dagelijkse nieuws. Het is dan ook verstandig om altijd op de hoogte te blijven van het Kadena nieuws, en te zien wat de ontwikkelingen zijn. Een verstandige belegger laat zich niet leiden door twitter, maar door websites en bronnen die met accuraat nieuws komen. 

Elke crypto heeft een lang termijn plan met ontwikkelingen op de blockchain technologie, zo ook Kadena. Door als belegger hiervan op de hoogte te zijn, en je in te lezen op websites zoals Reddit, kun je een verstandige keuze maken. 

Moet ik KDA kopen?

Kadena KDA logoWaar let je als belegger op wanneer je erover denkt om KDA te kopen? 

Het is altijd zeer verstandig om te kijken naar het project achter de munt. Hoeveel onderzoek wordt er gedaan, en hoe vernieuwend is de crypto? Er zijn op dit moment meer dan duizenden verschillende crypto coins in omloop, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. KDA staat in de top coins van coinmarket, wat wel laat zien dat dit een positieve belegging kan zijn.

Wanneer een crypto veel ontwikkelingen op de agenda heeft staan brengt elke ontwikkeling een verwachting, en hiermee vaak een stijging in prijs. Of de ontwikkeling ook succesvol is zal resulteren in een koers stijging, of daling.

Een van de belangrijkste aspecten voor elke belegger om naar te kijken is zijn eigen financiën, kun je het geld missen? Er is altijd een kans dat je het geld verliest, zo ook bij de Kadena koers. En wanneer je wilt investeren voor lang termijn moet je ook in staat zijn om zonder het geld kunnen leven, en hier geen hinder van ondervinden.

KDA kopen

Het kiezen van de juiste crypto exchange kan heel erg persoonlijk zijn, maar we kunnen wel vertellen dat er een aantal zaken goed geregeld moeten zijn. Crypto exchanges zijn (nog) niet gereguleerd zoals wanneer je aandelen koopt. En ook het hebben van een cold wallet is cruciaal. Dit zorgt namelijk dat je jouw crypto veilig kunt bewaren. 

Iets waar veel beleggers gebruik van maken op dit moment is de optie tot staking. Zo kun je wanneer je besluit KDA voor een langere periode vast te houden, een extra rendement verdienen door middel van staken. Ook zijn de kosten van een exchange uiteraard erg belangrijk, als belegger wil je natuurlijk geld verdienen, niet verliezen.

In onze ervaringen zijn Bitvavo en Binance heel erg goed, beide zijn ze voordelig, worden zo hoog aangeschreven. Ook bieden ze een mooi aanbod van diverse crypto aan, zo ook Kadena. 

Conclusie

Kadena is een laag Layer-1 smart contract platform dat wordt beveiligd door een uniek proof of work consensus algoritme dat hoge snelheden en lage transactiekosten mogelijk maakt. Het project heeft ambitieuze plannen voor de toekomst en een team met ontzettend veel kennis achter zich. Zeker eentje om goed in de gaten te houden.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category