2°C | Amsterdam

Kap 15 Lindebomen Mercuriusstraat Wieringerwerf uitgesteld

WIERINGERWERF – De kap van 15 Lindebomen langs de Mercuriusstraat in Wieringerwerf is door een advies van de commissie bezwaarschriften ontvankelijk verklaard waardoor de kap tot nader orde is uitgesteld.

Een bewoner van de Mercuriusstraat hadden bezwaar aangetekend tegen de kap van de 15 Lindebomen waardoor het college nu niets anders kan doen dat het besluit te herroepen en de aanvraag opnieuw te beoordelen. Wanneer het college een nieuw besluit gaat nemen is nog onduidelijk.

Door werkzaamheden van PWN en Liander moeten de 15 bomen worden gerooid, iets dat de bezwaarmaker snapt en daar ook geen protest tegen aan heeft getekend. Bezwaarmaker maakt wel bezwaar tegen het feit dat er na de werkzaamheden geen nieuwe bomen zullen worden teruggeplaatst. Bomen geven de straat een vriendelijk en groen aangezicht, hetgeen de leefbaarheid ten goede komt. Het herplanten van bomen aan de Marsstraat en de Venusstraat is een goed idee, maar daarmee komt het groene aangezicht in de Mercuriusstraat niet terug

Bezwaarmaker verzoekt nadrukkelijk om herplant van nieuwe, jonge bomen of ander groen. Voornoemde stellingen zijn niet vergezeld van een deugdelijk onderzoek, nadere onderzoek, nadere onderbouwing of anderszins enige motivering.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.