2°C | Amsterdam

Kerst voor de kinderen met kinderkoor “Eigenwijs” in de Cultuurschuur.

WIERINGERWERF – Zondag 18 december wordt er om 15.00 uur voor en door kinderen in de theaterzaal van de Cultuurschuur te Wieringerwerf een prachtige kerstvoorstelling gehouden. Rondom kinderkoor “Eigenwijs” is een muzikaal en beeldend programma samengesteld met het verhaal van Kerstmis als leidraad.
Kinderkoor “Eigenwijs” bestaat binnenkort twaalf en een half jaar. Reden voor oprichtster en dirigente Annelize Bouma om extra uit te pakken,  bijgestaan door haar vaste organist Jocelyn Bruin – Reijers. Voor deze gelegenheid is de begeleidingsband uitgebreid met Karin van Wieren, Jeanette en Jana van Vilsteren en Ronald Reijers.
Twee gastsolisten zijn aan het koor toegevoegd; Wesley Lont en Roos Zuidema; beiden deden al ervaring op bij Muziektheater Thalia.
Het kerstverhaal rond de geboorte van Jezus wordt verteld door Frits Westerkamp; wethouder in de Gemeente Hollands Kroon. Voor het spel figureren een dertien tal kinderen die op bijzondere wijze het kerstverhaal uitbeelden met gebruikmaking van hedendaagse technieken. Onder regie van Roelie Schiere wordt er enthousiast geoefend om er een onvergetelijke voorstelling van te maken. Een hele uitdaging voor de spelertjes waarvan de jongsten nog in de kleuterleeftijd zijn.
De organisatie is in handen van de Culturele Raad Wieringermeer en kaarten zijn dan ook te reserveren via [email protected]  of telefonisch bij Roelie Schiere 0227 58 1781. Indien voorradig kunnen kaarten aan de zaal verkregen worden.
De aanvang op zondagmiddag 18 december is 15.00 uur in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf en de entree bedraagt € 5,00.
Zie ook www.cultureleraad-wieringermeer.nl

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.