2°C | Amsterdam

Kijk uit voor ‘Travellers’, doe geen zaken met deze groep mensen


HOLLANDS KROON – Regelmatig komt het voor dat een groep ‘travellers’ in de regio actief is. Deze klusjesmannen hebben het vaak voorzien op ouderen, die goed van vertrouwen zijn.

Ga niet met hen in zee

Deze groep wordt ’travellers’ genoemd omdat zij veelal geen vaste woon- of verblijfplaats hebben en verblijven op campings. De politie adviseert om op geen enkele wijze met hen in zee te gaan. Zij bieden, veelal op agressieve manier, hun diensten aan zoals het schoonmaken van dakgoten of het schilderen van buitenmuren. De politie ontvangt regelmatig aangiftes van personen die op deze wijze waren opgelicht. Het aanbieden van diensten gebeurt in sommige gevallen op dusdanig agressieve wijze dat men niet durft te weigeren. Achteraf blijkt het werk niet of zeer slecht gedaan en moet de klant meer geld betalen dan afgesproken.
Indien u ‘travellers’ signaleert in uw buurt kunt u het beste direct de politie bellen op 112 en geef indien mogelijk het kenteken van de auto door.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.