2°C | Amsterdam

Kinderdagverblijf ’t Krieltje Slootdorp komt met gym-,muziek-, of dansles

Slootdorp – Kinderdagverblijf ’t Krieltje in Slootdorp organiseert het komende half jaar vele extra activiteiten met gastdocenten. Zij geven zes weken lang, twee keer per week een gym-, muziek-, of dansles.
“Zo zijn we in januari begonnen met peutergym in samenwerking met Henriëtte de Caluwé, misschien beter bekend als Juf Jet van Gymvereniging Vlug en Vaardig in Slootdorp. Zo stimuleren we op speelse wijze de motoriek van kinderen. De ouders kunnen meegenieten van de avonturen via de foto’s op Facebook en in de schriftjes. Het allermooiste zijn natuurlijk de blije verhalen en gezichtjes van de kinderen!
In maart gaan we starten met muziek, ook geschikt voor allerkleinste kinderen. Dit doen we in samenwerking met De Muziekschool uit de Cultuurschuur en met Djoeke Wisman. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van maatschappelijke- en sociale vaardigheden alsmede het groepsgevoel. Vanaf mei komt Denise Reebergen voor het dansen. Met mooi weer gaan we lekker buiten swingen. We zijn er van overtuigd dat dit een groot feest gaat worden! Kortom er is bij ons voor kinderen heel veel leuks te doen! Zo maken we van elke Krieltje-dag een beestachtig leuke dag.”
Kinderdagverblijf ’t Krieltje – Schelpenbolweg 21 – 1774 NG Slootdorp – tel. 0227-581031 – [email protected]www.tkrieltje.nl

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.