2°C | Amsterdam

Kinderkoor ‘Eigenwijs’ Wieringermeer zoekt kinderen van 6 t/m 12 jaar

WIERINGERWERF – Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en wil jij graag meezingen met Kinderkoor ‘Eigenwijs’  dan ben jij van harte welkom. Het koor bestaat dit jaar alweer 17 jaar en is altijd tijd een vrolijk kinderkoor geweest.

Dirigent Annelize Bouwma zegt over het koor: “We zingen over het algemeen modern kerkelijk repertoire en soms ook andere gezellige liedjes. Ieder kind dat graag zingt mag zich bij ons aansluiten. De leeftijd van de kinderen varieert van 6 tot 12 jaar, de basisschoolleeftijd vanaf groep 3. Voor ieder kind hebben we een plekje, maar van jullie verwachten we dan dat je aanwezig zult zijn bij de repetities en bij het regelmatig muzikaal opluisteren van een viering in de kerk of eventuele andere locaties.”

Het koor reperteert iedere maandag avond van half zeven tot half acht in de Christus-Koningkerk in Wieringerwerf. (ingang aan de achterkant “De Beuk”).  Ben jij dus tussen de 6 en 12 jaar en wil jij meezingen neem dan contact op met Annelize Bouma op telefoonnumer: 0627207715 of m et Jeanine van Arkel op telefoonnummer: 0650518159. Heb je vriendjes of vriendinnetjes die het ook leuk vinden om mee te zingen, neem ze maar mee.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.