2°C | Amsterdam

Kleindierenshow de Wieringerlandshow Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Kleindiervereniging Nut en Genoegen Wieringen houdt weer de jaarlijkse kleindierenshow voor de 21st keer. De show vindt van 12 tot en met 13 november plaats in de manege van de Wironruiters aan de Lonjeweg 1 te Hippolytushoef.
 “We zijn zeer verheugd dat er van de fokkers een fraai aantal van meer dan 500 dieren zijn te bezichtigen zoals hoenders, oorspronkelijke duiven, gedomesticeerde watervogels, sierduiven, cavia’s en natuurlijk de konijnen,” stelt de vereniging in een persbericht.
De dieren worden door een team van deskundige keurmeesters gekeurd, zij beoordelen raszuiverheid, conditie, kleur en bouw. Ook bepalen de keurmeesters de ereprijzen en vele andere prijzen voor elke diergroep en geven aan op de beoordelingskaarten wat er goed of fout is bij de dieren, zodat de fokker weet of hij met de dieren verder kan fokken of wat hij moet verbeteren.
Tijdens de show zijn diverse leden aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden en uitleg te geven over het houden van dieren, want de vereniging kan heel goed jonge aanwas gebruiken om deze hobby in stand te houden.
Zondag is de Helderse Vallei aanwezig met diverse dieren die iedereen kan aaien en bewonder. In een gedeelte daarvoor speciaal is ingericht.
Vergeet vooral niet lotjes te kopen voor de spectaculaire tombola. Waar je diverse mooie prijzen kan winnen en daarmee steun je de vereniging ook gelijk. De hele show wordt verzorgd en georganiseerd door vrijwilligers.
Verder is de tentoonstelling geopend voor publiek op:

  • Zaterdag 12 november 09.00 uur tot 18.00 uur
  • Zondag 13 november 10-00 uur tot 16.00 uur
  • Entreeprijs voor volwassen is € 2,00 en voor kinderen tot 16 jaar € 1,00
  • www.wieringerlandshow.nl

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.