2°C | Amsterdam

De Elshof

Kleinschalig Wonen De Elshof Anna Paulowna opgeleverd

ANNA PAULOWNA – Vrijdag 23 april j.l. vond de officiële oplevering van De Elshof plaats. Er wordt nu volop gewerkt aan de inrichting van de woningen, waarna we begin juni de eerste bewoners kunnen verwelkomen.
In de nieuwe locatie zijn vier kleinschalige woningen met ieder zeven plaatsen voor mensen met dementie gerealiseerd. In totaal kunnen er dus 28 mensen met dementie in deze locatie wonen. Daarnaast beschikt het complex over een voor de bewoners vrijtoegankelijke binnentuin.
OPEN HUIS
Op 28 mei aanstaande is er voor iedereen die nieuwsgierig is een Open Huis in De Elshof. Iedereen die een kijkje wil nemen in dit nieuwe kleinschalig wooncomplex zijn van 10.00 – 16.00 uur van harte welkom.
De Elshof is gevestigd aan de Vossenstaart 40 in Anna Paulowna.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.