2°C | Amsterdam

Klimmen,klauteren tijdens Schager Strandspektakel

SCHAGEN – Het Schager Strandspektakel wordt dit jaar zondag 24 juli vanaf 11.00 uur gehouden. Rondom de kerk staan diverse volley- en voetbalvelden opgesteld voor een stevige competitie waarbij smashen mag! Voor de kleine sportievelingen staat er een heus piratenschip om op te klimmen, klauteren en af te glijden.
Ook dit jaar is Volleybalvereniging Polisport verantwoordelijk voor het deelnemersveld en het in goede banen leiden van het toernooi. “Net als voorgaande jaren worden het weer spannende wedstrijden tussen onze eigen teams en diverse gelegenheidsteams. Wij kijken er altijd weer uit naar dit jaarlijkse strandevenement op de Markt”, aldus Nancy Goudsblom van Polisport. Dankzij de vele vrijwilligers van deze club worden de bezoekers van de Markt getrakteerd op een sportieve dag.
Het Schager Strandspektakel is een evenement voor jong of oud, voor sportief of bourgondisch. Wanneer de prijsuitreiking rond 19.00 uur is geweest en de zon nog net langs de kerk met haar stralen de terrassen verwarmt zorgen de uitbaters van de Markt voor heerlijke hapjes en verfrissende drankjes.
Aanmelden voor dit sportieve evenement kan door een e-mail te sturen naar: [email protected].

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.