2°C | Amsterdam

Koeteltuin Middenmeer blij verrast met donatie kinderdagverblijf Smallsteps.


MIDDENMEER – Als aftrap van de Nationale Voorleesdagen mochten de dames van de stichting Koeteltuin een boekje voorlezen bij kinderdagverblijf Smallsteps in Middenmeer.  Na deze vakkundige ‘voorlees-actie’ nam stichting Koeteltuin een cheque in ontvangst ter waarde van € 500,-.
We zijn enorm blij met deze donatie en de mooie cheque gemaakt met voetafdrukjes van de kinderen zelf. Buitenspelen is gezond. Het is goed om te zien dat het belang van buiten spelen ook door organisaties zoals de kinderopvang erkend wordt’ , legt Simone Bosma- van der Geest, van stichting Koeteltuin uit.
In Middenmeer wordt dit voorjaar gestart met de bouw van een nieuwe speeltuin. Dit burgerinitiatief van 4 enthousiaste moeders leeft enorm in de polder.  Het doel van het project is om kinderen weer achter het computerscherm vandaan te krijgen en ze uit te dagen meer buiten te spelen.
‘We hebben nog 3 maanden om de laatste € 17.000,- voor de speeltuin in te zamelen. We hopen daarom dat iedereen die dit leest ons wil helpen, bijvoorbeeld door op ons goede doel te stemmen voor 30 januari via onze website: www.koeteltuin.nl. De stemknop leidt naar de website van ‘Help Nederland Vooruit’. Dat is de actie van de ING bank, waarmee wij een donatie van maximaal € 5000,- kunnen winnen voor de Koeteltuin. Kijk… dan schiet het tenminste een beetje op’, lacht Jolien Zwartveld, voorzitter van de stichting.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.