2°C | Amsterdam

Koffiemachine kiezen als bedrijf

INGEZONDEN MEDEDELING – Er zijn veel verschillende soorten koffieculturen binnen bedrijven. Bij het ene bedrijf slaan de medewerkers hun kopje koffie achterover en bij het andere bedrijf is het koffiemomentje iets speciaals. Bij zulke bedrijven wordt dit vaak gezien als verbindingsmoment tussen de werknemers. Op welke manier de koffie wordt gedronken, hoeft natuurlijk niet alleen per bedrijf te verschillen. Het verschilt namelijk ook vaak per werknemer. De ene geniet pas van een bak koffie wanneer het een cappuccino met havermelk is, terwijl de andere collega een bak zwarte koffie al voldoende vindt. Doordat er veel verschillende behoeftes zijn, gaan bedrijven voor de Koffiemachine zakelijk die meerdere opties biedt. Laat ons je helpen bij het maken van een keuze.

De Losse bonenmaler

Met gebrande koffiebonen in een bonenmaler en een handmatige machine kunnen alle mogelijke smaakcombinaties gemaakt worden. Dit is ideaal als je de hoogste kwaliteit koffie willt serveren aan klanten en medewerkers. Hiermee zet je dan ook de koffiecorner in de spotlight. Het nadeel hiervan is wel dat een handmatige machine niet eenvoudig in gebruik is. Daardoor is een simpel bakje koffie zetten niet gemakkelijk voor de gemiddelde gebruiker en kost dit de nodige tijd, niet ideaal voor bedrijven.

Automatische machines

Dit is gelukkig anders wanneer de volautomatische espressomachine aangeschaft wordt. Ook hier staat de kwaliteit van de koffie voorop. Daarnaast is het voordeel dat de werknemers meerdere keuzes hebben en met één simpele druk op de knop, de meest lekkere koffies zetten. De mogelijkheden die je hebt met de verse gebrande koffiebonen zijn namelijk eindeloos. Let wel, de kwaliteit van bonen heeft veel invloed op de uiteindelijke smaak. Zorg voor goede koffiebonen voor een optimale smaak, ook al betaal je dan wellicht iets meer.

Koffie capsules

Vaak worden deze type koffieapparaten gebruikt door kleinere bedrijven. De kwaliteit van de koffie is namelijk goed en de machine is makkelijk te bedienen. Het enige wat je hoeft te doen, is de capsule te vervangen en er een beker onder te zetten. Daardoor kan er weinig fout gaat. Wel wordt het moeilijk als er veel koffie gedronken wordt. De cups zijn namelijk niet per se goedkoop en de bereiding kost tijd. Hier is het dus een kwestie van afwegen van smaak, gemak, snelheid en kosten van het gebruik.

De juiste machine

Vaak worden koffiemachines geleased. Daarbij moet je dus de afweging maken hoe belangrijk de koffie momentjes zijn voor je werknemers. Zo weet je dus van welke kwaliteit de koffie moet zijn en op welke schaal de machine koffie moet zetten. Daardoor weet je uiteindelijk hoeveel je moet investeren in het leasen van een zakelijke machine.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.