2°C | Amsterdam

Kolhorn wordt hét kerstdorp van Nederland

KOLHORN – Kolhorn is zaterdag 10 en zondag 11 december omgetoverd tot Kerstdorp. Zaterdag van 16.00 tot 21.00 uur en zondag van 14.00 tot 18.00 uur kan iedereen terecht op de sfeervol verlichte markt in het dorp. Ook kunnen diverse exposities bezocht worden. 
Maak een rondgang door verlichte Kolhorn. Deelnemers zijn duidelijk herkenbaar aan de kerstdorp vlaggen en op alle adressen liggen flyers met daarin de route en het programma. Tijdens het Kerstdorp Kolhorn lopen een levende kerstboom en de kerstman rond. Bij de horecagelegenheden is iedereen welkom voor een hapje en drankje of voor een maaltijd.
Via: Rodi Media

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.