Konings Preuvenement Lionsclub Anna Paulowna goed voor 700 euro

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

ANNA PAULOWNA – Afgelopen Koningsdag vond het Konings Preuvenement van de Lionsclub Anna Paulowna plaats, met dit Konings Preuvenement wilde de Lionsclub zoveel mogelijk geld ophalen voor Music & Memory NL.
Music & Memory NL traint zorgprofessionals om afspeellijsten te maken van de persoonlijke, favoriete muziek van men mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer en die op een iPod of  ander digitaal apparaat te zetten.
Tijdens het Konings Preuvenement presenteerden lokale ondernemers hun culinaire specialiteiten; zowel spijzen als dranken. Zo kwam Bakkerij Alkemade met diverse broodsoorten en desserts. Restaurant La Premiere presenteerde een assortiment vishapjes.  Cateringbedrijf Food en Zo rookte in de kerktuin speciaal varkensvlees en De Brug zorgde voor een geurige barbecue-hoek. Kaas en Jakob regelde,  dat bezoekers van het Preuvenement hun eigen kaasplankje konden samenstellen.  D&J’s verleidde ze met kruidenboter, jams en salades. Wie wilde proeven van fruitige smoothies kon terecht bij de kraam van Smaak. Het zeer gevarieerde aanbod werd compleet gemaakt met pizzaatjes van Porta Via.
De opbrengst van het Konings Preuvemenemt was een hele mooie 700 euro, dit bedrag is overgemaakt naar Music & Memory NL>

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category