2°C | Amsterdam

Konings Preuvenement Lionsclub Anna Paulowna goed voor 700 euro

ANNA PAULOWNA – Afgelopen Koningsdag vond het Konings Preuvenement van de Lionsclub Anna Paulowna plaats, met dit Konings Preuvenement wilde de Lionsclub zoveel mogelijk geld ophalen voor Music & Memory NL.
Music & Memory NL traint zorgprofessionals om afspeellijsten te maken van de persoonlijke, favoriete muziek van men mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer en die op een iPod of  ander digitaal apparaat te zetten.
Tijdens het Konings Preuvenement presenteerden lokale ondernemers hun culinaire specialiteiten; zowel spijzen als dranken. Zo kwam Bakkerij Alkemade met diverse broodsoorten en desserts. Restaurant La Premiere presenteerde een assortiment vishapjes.  Cateringbedrijf Food en Zo rookte in de kerktuin speciaal varkensvlees en De Brug zorgde voor een geurige barbecue-hoek. Kaas en Jakob regelde,  dat bezoekers van het Preuvenement hun eigen kaasplankje konden samenstellen.  D&J’s verleidde ze met kruidenboter, jams en salades. Wie wilde proeven van fruitige smoothies kon terecht bij de kraam van Smaak. Het zeer gevarieerde aanbod werd compleet gemaakt met pizzaatjes van Porta Via.
De opbrengst van het Konings Preuvemenemt was een hele mooie 700 euro, dit bedrag is overgemaakt naar Music & Memory NL>

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.