2°C | Amsterdam

Koop nu alvast uw Sinterklaas en kerstkadootjes, de prijs gaat steeds verder omhoog

Foto: Marjon Besteman

HOLLANDS KROON – Door de steeds verder oplopende energieprijzen stijgt ook de prijzen van speelgoed in sneltreinvaart naar recordhoogtes, maar ook het tekort aan chips voor de elektronica industrie en de recente coronauitbraken in het Verre Oosten loopt de levering van speelgoed grote vertraging op.

Een ander groot probleem is het enorme tekort aan grote zeecontainers. Het tekort loopt zover op dat sommige goederen een levertermijn kennen die tot wel 8 maanden langer is dan normaal. Webwinkel Bol.com laat aan de redactie weten dat zij nog wel genoeg voorraad hebben maar dat er onzekerheid is of dit ook zo blijft omdat de leveringen uit o.a. China maar mondjesmaat verloopt.

Bij Action zien ze de drukte met gerust hart tegemoet, de voorraden zijn op orde, maar Action ziet wel dat divers artikelen eerder worden gekocht dan normaal, vooral de artikelen die voor de kerst zijn bedoeld worden nu al ingekocht volgens Action.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.