Foto: Marjon Besteman

HOLLANDS KROON – Door de steeds verder oplopende energieprijzen stijgt ook de prijzen van speelgoed in sneltreinvaart naar recordhoogtes, maar ook het tekort aan chips voor de elektronica industrie en de recente coronauitbraken in het Verre Oosten loopt de levering van speelgoed grote vertraging op.

Een ander groot probleem is het enorme tekort aan grote zeecontainers. Het tekort loopt zover op dat sommige goederen een levertermijn kennen die tot wel 8 maanden langer is dan normaal. Webwinkel Bol.com laat aan de redactie weten dat zij nog wel genoeg voorraad hebben maar dat er onzekerheid is of dit ook zo blijft omdat de leveringen uit o.a. China maar mondjesmaat verloopt.

Bij Action zien ze de drukte met gerust hart tegemoet, de voorraden zijn op orde, maar Action ziet wel dat divers artikelen eerder worden gekocht dan normaal, vooral de artikelen die voor de kerst zijn bedoeld worden nu al ingekocht volgens Action.

Previous post Couscous met kip, bospeen en cranberrysaus
Next post Harmonie De Eendracht treedt op 30 oktober weer op!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.