2°C | Amsterdam

Kou maakt Nieuwjaarsduik Zijdewind minder aangenaam


ZIJDEWIND – De Nieuwjaarsduik 2017 was minder aangenaam als de vorige editie. Het weerhield toch een behoorlijk aantal deelnemers er niet van om hieraan deel te nemen. De meeste oudjes hielden dit jaar de billen droog en keken toe, waar het aantal jongeren zelfs iets was toegenomen.
Om 12 uur waren de organisatoren van de partij om alles verder in orde te maken voor de warme aangeboden snert door Keurslager Broersen en hete chocolade melk die weer door café-snackbar de Uitdaging werd aangeboden. Rond half 1 begon het al pittig aantelopen zodat om vijf voor 1 de meeste deelnemers klaar stonden om de duik te wagen. Klokslag 1 uur gaf spreker Klaas Tesselaar het startsein en rende iedereen zo hard als ze konden het water van het zwembad in.
De temperatuur van het water was 4,3 graden en daarom het niet vreemd dat de meeste deelnemers meteen weer uit het water vlogen. Waar de warme versnaperingen al stonden te wachten en men Vriend van ‘t Petje kon worden om de kas van de Stichting te spekken. Verder kregen alle deelnemers een duikeendje als herinnering en was er een aandenken voor de origineelste deelnemer waarvan er weer diverse vertegenwoordigd waren.
IJs en weder dienden wordt er in 2018 weer gevolg aangeven.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.