2°C | Amsterdam

K’s Choice komt op 35-jarig jubileum Dijkpop!

REGIO – Wie jarig is trakteert… dus tijd voor een lading nieuwe namen! Zaterdag 7 juli kun je naast Racoon, Ronnie Flex, Tusky en Donnie genieten van K’s Choice, Anbu, Justin Mylo, Yung Nnelg, Dakota, Boris Werner op de 35e editie van Dijkpop.

De opvallendste naam is K’s Choice. Ze behoren tot de meest succesvolle bands van België. De broer en zus Bettens staan dit jaar 25 jaar op het podium en dat vieren ze met een uitgebreide tour. Natuurlijk doen ze Andijk ook aan met hun wereldhit ‘Not An Addict’.

De Dijkpop Blind-date en Super Vroege Vogel tickets zijn in recordtempo uitverkocht! Maar je kunt nu nog voordelig je Vroege Vogel Actie tickets bestelllen voor slechts € 29,50 (excl. reserveringskosten) ipv de reguliere voorverkoop € 35,- via www.dijkpop.nl/tickets!

Daarnaast is Dijkpop is een festival voor alle leeftijden! Ben je jonger dan 18 jaar op 7 juli? Check dan de voordelige Jong & Fris tickets. www.dijkpop.nl/tickets!

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.