2°C | Amsterdam

Kunsttuin Nederlands Kremlin opent vandaag de deuren

WINKEL – Kunsttuin Nederlands Kremlin aan Limmerschouw 51 in Winkel is zondag 22 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur open. Om 13.30 uur wordt een rondleiding gehouden door de tuin van Ger Leegwater. De entree bedraagt € 2,50 en is voor de stichting Kunsttuin Kremlin.
Leegwater brengt in de tuin zijn fantasie tot leven. Met antieke bouwmaterialen vormt hij bijzondere bouwwerken en beelden. Zijn inspiratie is onder meer de Italiaanse en Russische Barok, verhalen uit de bijbel en de mythologie. Vanaf zijn veertigste begon Leegwater, een gepensioneerd bank-/plaatwerker met de bouw van een follypark van één hectare in zijn achtertuin. Vanwege de gelijkenis met het Kremlin, kreeg het al snel de bijnaam ‘Klein Kremlin’. Bezoek de tuin en maak kennis met de passie, technieken en drijfveren van Leegwater.
Kijk voor meer informatie op www.kunsttuinnederlandskremlin.nl.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.