2°C | Amsterdam

Kunsttuin Nederlands Kremlin te zien op Discovery Channel

WINKEL – “Ik moet bezig zijn, het is bijna dwangmatig”, vertelt Ger Leegwater (71), de man achter Kunsttuin Nederlands Kremlin in Winkel. “Maar zonder Mientje had dit hier niet allemaal zo gestaan”, vult hij snel aan. “Zij zorgt voor de structuur in mijn leven en dus een goede basis. Laat Mientje eerst maar aan het woord, want als ik ga praten komt daar geen end an”, zegt hij lachend. Het is een gastvrij onthaal aan Limmerschouw 51 in Winkel en met passie wordt over de vele opvallende en zelfgebouwde objecten vertelt.

In de tuin staat onder meer een amfitheater, fontein en verschillende torens. Een aantal keer per jaar is de tuin van Ger en Mientje toegankelijk voor publiek. Zo ook zondag 11 september van 11.00 tot 17.00 uur. “Iedereen is natuurlijk van harte welkom, jong en oud. De kunsttuin is onze uitdaging en dat delen wij graag met anderen”, zegt Mientje. “Het is pure liefhebberij”, vult Ger aan. Wie het hele verhaal achter het Nederlands Kremlin wilt weten moet zondag 11 september zeker de rondleiding bijwonen die Ger om 13.30 uur geeft. “Met passie en de nodige humor vertelt hij over zijn werken.”
Het hele verhaal leest u bij onze nieuwspartner Rodi Media

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.