2°C | Amsterdam

Laatste Alzheimercafé 2016!

REGIO – Op woensdag 14 december zal in het alzheimercafé Schagen de voorstelling. “de dementie van Jet en Harrie” Gespeeld worden door Ervarea.We volgen Jet en Harrie vanaf het moment dat Jet met pensioen gaat. Ze ondernemen leuke dingen en staan nog volop in het leven. Totdat Jet wat vergeetachtig begint te worden. Niet lang daarna krijgt zij de diagnose “Alzheimer”. Een verwoestende diagnose voor dit echtpaar.
In deze voorstelling beleeft u de dementie vanuit het perspectief van Jet, en vanuit Harrie die als mantelzorger nauw betrokken is bij dit proces. Deze voorstelling heeft humor, is soms confronterend, en emotioneel.
U bent 14 december van harte welkom vanaf 19.00 uur met koffie of thee. Om 19.30 wordt er gestart met de voorstelling en duurt tot +/- 22.00 uur Na de voorstelling is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. en kunt u nog gezellig napraten met andere bezoekers.
De toegang is gratis, aanmelden niet nodig. De avond wordt gehouden in: Zorgcentrum “de Bron” Kogerlaan 36a 1741 DA Schagen

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.